Skip to content
Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9667-web

Over Anne-Loes

Net als jij weet ik heel goed wat ik wil en hoe ik dat laat zien. Dat is wel eens anders geweest.

Vroeger durfde ik nooit naar de voorgrond te treden. Laat staan mezelf te zijn (hell no!). Ik kreeg de stempel ‘verlegen’. Die teruggetrokkenheid zag ik terug in alles. Niet lachen op foto’s, mezelf niet terug willen zien op bewegend beeld. Liever verschool ik me. Een ander had meer recht op die voorgrond, toch? Tijdens het afstuderen zei mijn mentor: jij bent echt het type om voor jezelf te beginnen. Dus dat deed ik dan maar.

Tien jaar aan ervaring als grafisch ontwerper zit in Pinck Academy. Juist die stappen naar het punt waar ik nu sta, maakt dat ik jou kan leren hoe jij jezelf kan onderscheiden als ontwerper.

Beste. Keuze. Ever. Het leerde me constant uit mijn comfortzone stappen. Presenteren, netwerken, klantgesprekken, de hele mikmak kwam voorbij. Het leerde me hoe belangrijk je (visuele) presentatie wel niet is. En dat mijn eigen verhaal juist authentiek was. En echt. Mijn kwetsbaarheid werd juist een kracht die precies de juiste klanten aantrok.

Mensen die, net als ik, een verhaal willen vertellen. En dat willen laten zien in hun ontwerp. Zo wordt marketing geen fancy tool, maar een echt middel om je boodschap over te brengen. Ik heb een strategie ontwikkelt die er voor heeft gezorgd dat ik van grafisch ontwerper naar branding expert ben gegroeid.

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0080-web

Nu stop ik niet tot ik het echte verhaal weet. Ben ik enorm eerlijk (sorry alvast), direct, open en persoonlijk. Ik ben mijn bedrijf, net als jij de jouwe bent. Laten we dat samen zo mooi mogelijk neerzetten. Zodat jij met zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn. En… niet een klein beetje. Nee, nee, vól op de voorgrond!

Inkijkje bij Pinck Academy

Benieuwd naar de inhoud van de Academy? Schrijf je in en je ontvangt toegang tot een deel van de leeromgeving. Je ontvangt van elke deel een preview.

Samenwerken met mij betekent

Eerlijkheid, eerlijkheid en had ik al gezegd eerlijkheid?
Een plek waar strategie en ontwerp samenkomt
Alle ruimte om jezelf te zijn
Een veilige plek om je verhaal te vertellen
Creatieve sessies die je inspireren

Maar het betekent ook..

Kattenkontjes tijdens het videobellen
Nuchtere gesprekken waar alles gezegd mag worden
Droge humor inclusief zelfspot
Je eigen persoonlijke cheerleader (de pompons moet je er wel zelf bij bedenken)
Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF0100-web
Scherm­afbeelding 2023-09-20 om 22.00.24
Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 11.27.48
Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 11.34.32

Het ontstaan van Pinck Acamdemy

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9779-web

Aan jou is nu de keuze

Of je blijft het zelf proberen. Je stopt tijd en energie in research, leest boeken maar leert niet hoe je het inzet. Dat is jammer, want je hebt als ontwerper vet veel talent! Je wilt dat de hele wereld dit ontdekt en dat je voor de leukste klanten mag ontwerpen.

Maar je kan er ook voor kiezen om er vol voor te gaan. Dan gaan we samen de basis van jouw bedrijf kneitersterk neerzetten. Tijdens Pinck Academy ga je jezelf, je grafische en marketing skills ontwikkelen. We gaan het grafische bedrijf neerzetten waar jij van droomt.

error: Helaas, tekst kopiëren mag niet :-)