Skip to content
Logo-kleur
Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9975-web

Purrfect Personal Brand

Binnen tien weken een onderscheidende positionering als grafisch ontwerper! 

Zodat jij de allerleukste klanten binnenhaalt en het creatieve bedrijf krijgt waar je altijd van hebt gedroomd!

Geen quick fix, maar een solide plan waarmee jij het bedrijf opbouwt waar je altijd van hebt gedroomd

Samen gaan we aan de slag met een plan hoe jij jezelf kunt onderscheiden in de designwereld en krijg je direct bruikbare tools om dit in de praktijk toe te passen. Het is tijd om jezelf als dé grafisch ontwerper in de schijnwerpers te zetten. Doe mee en laat jouw creatieve dromen uitkomen!

Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 11.27.48
Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 11.34.32

Enthousiast ben je begonnen met ondernemen, alleen..

Waar begin je? Je hebt ontelbaar veel mogelijkheden om te gaan doen. 

Ga je volledig grafisch aan de slag? Wordt het drukwerk? Website design? GIFjes? Boeken ontwerpen? Infographics? Packaging? UX? Illustraties? En voor wie? Startende ondernemers? Fotografen? Kappers? MKB’ers?

Als je grafisch ontwerper bent ligt de wereld aan je voeten en sterker nog: de meeste mensen denken dat je ook echt alles kan. Hierdoor ga je al snel veel meer aanbieden. Maar word je daar echt gelukkig van? 

En wees eerlijk: als je te veel aanbiedt, kan je in geen enkele dienst claimen dat je de expert bent. Dat willen we dus voorkomen. Want jij bent wel de expert en vet goed in wat je doet! En je verdient het om een doelgroep te kiezen waar jij blij van wordt!

En wees eerlijk: als je te veel aanbiedt, kan je in geen enkele dienst claimen dat je de expert bent. Dat willen we dus voorkomen. Want jij bent wel de expert en vet goed in wat je doet! 

Anne-Loes-Juni2022-TessaWiegerinckDSCF7604-web


En die plek mag jij echt gaan claimen

Dan ben je de hele dag bezig met wat jij het allerleukste vindt, word je er kneitergoed in en krijg je alleen nog maar klanten en opdrachten die matchen bij je aanbod. 

Combineer een prachtig aanbod met jouw Purrfect Personal Brand. En nee, personal branding is echt geen hype and here to stay.

Samen gaan we er voor zorgen dat alles wat jij communiceert, online, offline op welk platform of medium dan ook, dat het past bij hoe jij je positioneert.


Na het volgen van Purrfect Personal Brand

Gaan we van..

De meute volgen en kopiëren wat andere grafisch ontwerpers doen
De verkeerde (of helemaal geen) klanten aanspreken
Te veel diensten hebben (en veel verschillende diensten moeten verkopen)

Naar..

Je eigen plan maken die past bij jouw bedrijf
Je lievelingsklant aanspreken inclusief de leukste opdrachten (en meer omzet!)
Een aanbod met wat jij leuk vindt én waar jij jouw lievelingsklant het beste bij kan helpen
Jezelf profileren als de grafisch ontwerper die jouw klanten moeten inhuren (ze kunnen straks niet meer om je heen!)
Een volle agenda met toffe klussen
Intens veel zelfvertrouwen en het bedrijf van je dromen
Scherm­afbeelding 2023-09-20 om 22.00.24
WhatsApp Image 2024-04-09 at 11.02.34
Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 11.48.37

Dit gaan we doen

Binnen tien weken een onderscheidende positionering! Samen gaan we aan de slag met een plan hoe jij jezelf kunt onderscheiden in de designwereld. Geen quick fix, maar een solide plan waarmee jij het bedrijf opbouwt waar je altijd van hebt gedroomd. 

Positionering

We gaan aan de slag met je Purrfect Personal Brand zodat jij jezelf gaat onderscheiden van andere grafisch ontwerpers. Op een manier die bij JOU past!

Templates

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik geef je de templates en opdrachten waarmee jij je eigen Purrfect Personal Brand kneitersterk krijgt!

Creatieve sessies

Je krijgt begeleiding tijdens de 1-op-1 sessies en groepssessies. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar je vragen mag stellen of feedback kan vragen.

Binnen tien weken een onderscheidende positionering!

Zo gaan we dit doen

1️⃣ Personal plan: We beginnen met een positieve kleurenpsychologietest. Deze test geeft je inzicht in waar jij goed in bent én wat jij de komende tijd wil bereiken. Zowel persoonlijk als in je bedrijf.

2️⃣ Je Purrfect Personal Brand: Wie ben jij én waarom doe jij wat je doet? We gaan er voor zorgen dat jij de expert wordt in je niche en dat ook gaat communiceren!

3️⃣ Je lievelingsklant: We gaan keuzes maken zodat jij de allerleukste klanten gaat aanspreken. En nee, dat betekent niet dat je een niche moet kiezen.

4️⃣ Je aanbod: Die klopt bij wat jouw lievelingsklant wil én wat jij het allerliefste doet. We zorgen er meteen voor dat je portfolio hier bij aansluit.

One size fits all bestaat niet

Als je het zelf uit wilt zoeken, dan kan je net zo goed gaan Googlen. Met Purrfect Personal Brand krijg je naast videomateriaal, opdrachten en templates ook mijn persoonlijke begeleiding. In 10 weken tijd heb jij een Purrfect Personal Brand.
Ik ben je business mentor en ben er voor al je vragen
Video's met extra tekst en uitleg
Feedback van mij en de andere ontwerpers
Duidelijke opdrachten die je na de sessies meteen kan uitvoeren en ik de praktijk kan brengen
Een community vol talentvolle grafisch ontwerpers

Zodat jij vol zelfvertrouwen onderneemt, klanten krijgt waar je hart harder van gaat kloppen
en het bedrijf waar jij al je creativiteit in kwijt kan.

Doe mee met Purrfect Personal Brand wanneer je..

Je besloten hebt dat je niet meer gaat aanklooien, maar serieus aan de slag gaat met je eigen bedrijf
Je lievelingsklant wil aanspreken en de leukste opdrachten wil binnen halen
Je wil begeleidt worden en het niet allemaal alleen uitzoeken (google is vanaf nu verleden tijd)
Jezelf wil omringen met andere grafisch ontwerpers
Een bedrijf wilt waar je al je creativiteit in kwijt kan
Je eigen Purrfect Personal Brand wil
Anne-Loes-Juni2022-TessaWiegerinckDSCF7567-web

Dit is waarom ik de Purrfect Person ben om je Purrfect Personal Brand neer te zetten

Bijna tien jaar geleden studeerde ik af. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd op het gebied van vormgeving en marketing, maar.. Er ontbrak bij mij alle kennis om het als ontwerper en ondernemer te overleven.

Toen ik begon met ondernemen maakt ik mij het vormgeven van branding eigen en creëerde mijn eigen Purrfect Personal Brand. Met als resultaat: de allerleukste klanten die een match made in heaven zijn. En dan ook nog eens met mij willen samenwerken. Dit heb ik niet alleen voor mezelf neergezet, maar ook voor al mijn klanten de afgelopen tien jaar. Nu is het aan mij om dit met jou te delen.

Ik geef jou de tools en het zelfvertrouwen om jezelf als ontwerper te profileren.

Purrfect Personal Brand

Samen gaan we aan de slag met een plan hoe jij jezelf gaat positioneren in de designwereld. Geen quick fix, maar een solide plan waarmee jij het bedrijf opbouwt waar je altijd van hebt gedroomd.
 
De kick-off is op dinsdag 2 juli.

Drie groep live-sessies & twee 1-op-1 momenten
Online leeromgeving met extra oefeningen, templates en tips
Inclusief persoonlijke kracht test t.w.v. €65,00
Persoonlijke Facebookgroep waar jij tussendoor al je vragen mag stellen aan mij en de rest van de groep

€1347,- 

€747,-

Speciale pilotprijs van €747,- excl. btw (of 3 termijnen van €249,-). Na deze ronde gaat de prijs omhoog naar €997,-. Dit programma heeft een totale waarde van €1347,- excl. btw.

Veelgestelde vragen

 • Kleur doet wat met een mens. Kleuren roepen niet alleen een gevoel op, maar geven jou ook nog net dat ene zetje om jezelf te zijn. Met de Persoonlijke Kracht methodiek maak ik concreet wat jouw Verlangen is, maar ook wat jouw drijft als persoon én als ondernemer. Ik zet jouw Verlangen op scherp.

  Het mooie aan deze test is dat ik je op basis van je ware kleuren in één klap leer kennen. Perfecte kick-off van het programma!

  Inclusief persoonlijke kracht test t.w.v. €65,00

 • PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus. PPO is ondersteunt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

  PPO financiert maximaal 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (inclusief BTW). Dit is per jaar, niet per keuze. 

  Werktuig PPO loopt tot eind 2024. Wacht dus niet te lang 🙂

  Voor meer informatie of het aanvragen ga je naar https://werktuigppo.nl/

  Ik raad je aan om de aanvraag meteen te starten nadat je jezelf hebt aangemeld. Maar het mag tot 3 maanden ervoor, tot 6 maanden erna. Zie ook de spelregels: https://werktuigppo.nl/spelregels/

Aan jou is nu de keuze

Of je blijft het zelf proberen. Je stopt tijd en energie in research, leest boeken maar leert niet hoe je het inzet. Dat is jammer, want je hebt als ontwerper vet veel talent! Je wilt dat de hele wereld dit ontdekt en dat je voor de leukste klanten mag ontwerpen.

Maar je kan er ook voor kiezen om er vol voor te gaan. Dan gaan we samen de basis van jouw bedrijf en jouw Personal Brand kneitersterk neerzetten. We gaan het grafische bedrijf neerzetten waar jij van droomt.

Over Anne-Loes

Staan voor wie je écht bent en kunnen ondernemen vanuit trots en idioot veel zelfvertrouwen. Met dat doel begeleid ik jou.

Ik heb namelijk zelf ondervonden wat er gebeurt als je vol in je talent durft te stappen..

Anne-Loes-april2021.TessaWiegerinckDSCF9533-web

Aan jou is nu de keuze

Ik heb je alles verteld wat je moet weten. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is je aanmelden voor Purrfect Personal Brand. Heb je nog andere vragen en wil je weten of dit programma iets voor je is?

Stuur mij dan een appje. Ik beantwoord je vragen met liefde!